Bibo Block Expand

Bibo Block

Einar Madsen Einar Madsen

Ny

Bibo Block 
Faldsikringssystemet er et permanent faldsikringssytem til arbejde på flade tage. BiboBlocks kan anbringes forankret eller uforankret, uden at tagbeklædningen gennembrydes. Valget hænger sammen med, hvilken faldsikringsvariant der vælges. Med BiboBlock Lifeline og Cable system forankres BiboBlock'ene altid. BiboBlock Anchor Systemet og BiboBlock Fence systemet kan både anbringes forankret og uforankret. Uforankrede BiboBlocks vil efter nogen tid på grund af UV-stråler og varme også hæfte sig fast til tagoverfladen. De skal altid placeres mindst 2,5 meter fra tagkanten og må ikke bruges som anker i frost. 

 

Tryk her for at blive kontaktet af vores konsulent

Hos Einar Madsen fokuserer vi på at levere det rette produkt til dit behov. Ved at ringe til vores personale, får du hurtig hjælp til at finde det rigtige produkt. Vi kan også oplyse om leveringstid og pris.

VægtCa. 192 kg
Mål900 mm x 900 mm
MaterialeB45 Beton
FarveGul

Sikkerhedsudstyr

Accept

Vi har småkager(cookies) til vores kunder i butikken, på hjemmesiden bruger vi dem til at hjælpe dig med at få en bedre oplevelse af vores site og statistik. Du kan læse mere om cookies her