Handifor Expand

Handifor

Tractel Tractel

Ny

Digitalt display - Nøjagtig udlæsning - Kompakt og let - Langt batteriliv - Ergonomisk

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge Handifor til, den er lille og nøjagtig og kan let transporteres med til steder, hvor en almindelig vægt ville være svær at have med.

 

 

Tryk her for at blive kontaktet af vores konsulent

Flere detaljer

Hos Einar Madsen fokuserer vi på at levere det rette produkt til dit behov. Ved at ringe til vores personale, får du hurtig hjælp til at finde det rigtige produkt. Vi kan også oplyse om leveringstid og pris.

Check vægte hvorsomhelst du har brug for det fx pakker og ildslukkere. Hav Handifor med på fiske- og jagtturen. Kontroller vægte i industrien under reparation og vedligehold. Handifor overholder 89/336/CEE og de europæiske standarder EN55022 og EN50082.2.

Handifor måler: Dybde 40mm x bredde 80mm x højde 140mm. Ophængspunkter: ø 10mm. Nøjagtighed +/- 0,8% - Arbejdstemperatur 0° til 40°C - Vægt inkl. batterier 220 g Batterier 2 stk 1,5 V, AA/R6 levetid op til 100 timer.

Knapfunktioner:
T1: On/Off og automatisk nulstilling.
T2: Automatist Tara (vægt af emballage)
T3: Automatisk masse/kraft kalkulation (g = 9,80665)

Handifor

Accept

Vi har småkager(cookies) til vores kunder i butikken, på hjemmesiden bruger vi dem til at hjælpe dig med at få en bedre oplevelse af vores site og statistik. Du kan læse mere om cookies her